Praktische zaken

Vergoeding

De individuele begeleiding kan worden betaald/vergoed vanuit een PGB (persoonsgebonden budget).

U kunt een PGB aanvraag doen bij het Jeugd- en Gezinsteam van uw gemeente. Op de site van het CJG van uw gemeente kunt u online een aanmeldingsformulier invullen . Dit is de eerste stap in het aanvragen van een PGB.

Voor de jeugd is De Opstap ook een gecontracteerde partij binnen Holland Rijnland. U heeft een verwijzing nodig van een gecertificeerde organisatie , de huisarts of het Jeugd- en gezinsteam van uw gemeente.

Let op: PGB financiering is mogelijk, ook in 2023. De Opstap heeft geen plafondbudget bereikt. Bel voor meer informatie rechtstreeks met De Opstap.

Wij ondersteunen u graag bij een eventuele verwijzing/aanmelding, neem hiervoor contact met ons op.

 

Samenwerking en kwaliteit

De Opstap is SKJ geregistreerd en werkt samen met verschillende organisaties en zzp’ers die SKJ geregistreerd zijn. De Opstap heeft onlangs het HKZ certificaat behaald. 
De Opstap is aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in sociale zorg. Ook dragen wij graag bij in multidisciplinaire overleggen.

De Opstap is aangesloten bij  klachtenportaalzorg.nl voor bemiddelen of het indienen van klachten waar gezamenlijk geen oplossing voor te vinden is.

Wilt u meer informatie over de bescherming van uw gegevens? Lees hier de privacyverklaring.