Team

Linda Van Eeden

Linda van Eeden is pedagoog en heeft jarenlange werkervaring binnen de Kinder-Jeugdpsychiatrie. Mede hierdoor kan kwaliteit gewaarborgd worden in de begeleiding. "Mijn passie voor het werken met paarden is al in mijn jonge jaren ontstaan, en voor mij als een tweede natuur geworden." Naast de opleiding Pedagogiek, heeft Linda via Hogeschool Leeuwarden de specialisatie ‘Hulpverlening met behulp van paarden’ gevolgd.

Janna Baldwin

Janna is opgeleid als maatschappelijk werker en sociaal pedagogisch hulpverlener. De afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) als behandelaar en zorgcoördinator. "Vanuit mijn passie voor paarden ben ik naast mijn werk in de GGZ, het ervaringsgericht werken met paarden in de hulpverlening gaan inzetten. Dit doe ik met ontzettend veel plezier en per 1 september 2020 volledig bij De Opstap Noordwijkerhout."

Rutger Van Eeden

Rutger is sinds juni 2020 werkzaam als begeleider bij De Opstap. Rutger is voorheen werkzaam geweest als agrariër.
"Ik ben praktisch ingesteld en begeleid graag kinderen  door middel van werkzaamheden in de werkplaats." Rutger is toezichthouder van het naastgelegen Leeuwenhorst bos. Hij kan als geen ander natuur, techniek en educatie combineren met begeleiding. Rutger is bekend met de Nederlandse gebarentaal.