Team

Linda van Eeden

Linda van Eeden is pedagoog en heeft jarenlange werkervaring binnen de Kinder-Jeugdpsychiatrie. Mede hierdoor kan kwaliteit gewaarborgd worden in de begeleiding. “Mijn passie voor het werken met paarden is al in mijn jonge jaren ontstaan, en voor mij als een tweede natuur geworden.” Naast de opleiding Pedagogiek heeft Linda de specialisatie ‘Hulpverlening met behulp van paarden’ bij de hogeschool Leeuwarden gevolgd.

Janna Baldwin

Janna is opgeleid als maatschappelijk werker en sociaal pedagogisch hulpverlener. De afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) als behandelaar en zorgcoördinator. “Vanuit mijn passie voor paarden ben ik naast mijn werk in de GGZ, het ervaringsgericht werken met paarden in de hulpverlening gaan inzetten. Dit doe ik met ontzettend veel plezier bij De Opstap Noordwijkerhout.”

Rutger van Eeden

Rutger is autisme-coach en werkzaam als begeleider bij De Opstap. Voorheen is hij werkzaam geweest als agrariër. “Ik ben praktisch ingesteld en begeleid graag kinderen  bijvoorbeeld door middel van werkzaamheden in de werkplaats”. Rutger is toezichthouder van het naastgelegen Leeuwenhorst bos. Hij kan als geen ander natuur, techniek en educatie combineren met begeleiding. Rutger is bekend met de Nederlandse gebarentaal.